Sysselsättning

New Wings Retro

New Wings Retro – social näringsverksamhet i tiden.

Retrobutiken New Wings är en del av Brofästet Malmö – ett socialt arbetskooperativ med syfte att stötta människor i utanförskap vidare mot en fungerande tillvaro. I hjärtat av ett arbetskooperativ finns en näringsverksamhet som ger brukarna arbetsträning utifrån varje individs förmåga.

New Wings ger upphov till en mängd olika arbetsuppgifter, exempelvis att restaurera möbler, hämta varor och att sköta om butiken. Så om du vill bidra till att hjälpa dina medmänniskor samt värna om vår miljö genom återbruk/second hand, ja då är New Wings Retro butiken för dig! Vårt mål för dig är att du ska hitta unik inredning till ett vettigt pris och känna dig nöjd och varm om hjärtat när du kommer hem.

New Wings – retro with a heart

I butiken

På New Wings kan du både hitta vintage och egenproducerade varor.

Brofästets Vedfabrik

Önskar du ved till att värma dig under kalla vinterdagar?

Brofästet förser Skåne med ved. Vi sågar, packar, lagrar och kör ut. Med detta projekt skapar Brofästets deltagare meningsfullhet både för den enskilde, miljön och samhället. Nu kan Brofästet hjälpa till att värma många hem, både med samhällsansvar och brinnande vedträn.

Bo-sociala projekt

Brofästets kan erbjuda hjälp till fastighetsvärdar. Vi tömmer förråd, gör enklare måleriarbetet, klipper gräsmattor och fixar till i olika boendeområden. 

Välkommen att kontakta Mikael Jönsson för förslag och prisbild.